Espanjalaiskuljettaja Carmen Jorda pääsee parin vuoden tauon jälkeen ajamaan kilpaa, paljastaa motorsport.com.

Jorda on ajanut viimeksi tosissaan kilpaa vuonna 2014, jolloin hän kilpaili GP3-sarjassa. Kausi ei tuottanut kuitenkaan Jordan tilille yhtään MM-pistettä, joten urakehitys näytti katkenneen. Lotus-talli pestasi hänet viime kaudella kehitys- ja varakuljettajakseen, mutta tempussa haiskahti vahva PR-katku. Jorda oli yleinen näky tallin varikkotiloissa, mutta hän ei päässyt simulaattoritestejä lähemmäksi F1-autolla ajamista. Tallin muututtua Renault’ksi muutettiin Jordan titteli samalla ranskalaismerkin moottoriurheilulähettilääksi.

Jorda kilpailee tulevana viikonloppuna koppiautosarja Renault Sport Trophyssa Aragonin radalla Espanjassa. Jorda saa tallikaverikseen sarjan konkarin Jordan Grogorin.