Kaudella 2014 McLarenilla kisannut ja kaudella 2015 testikuskin roolissa ollut Kevin Magnussen ajaa tätä nykyä F1-sarjaa Renaultin riveissä. Tanskalaisen ja tämän entisen työnantajan välit eivät ole olleet kaikista lämpimimmät Manussenin kilpauran päätyttyä McLarenilla.

Nyt Magnussen paljastaa uuden seikan hänen ja McLarenin epäonnistuneesta suhteesta. McLaren lupasi Magnussenille tämän mukaan työsuhdeautoksi merkin siviiliautopuolen superauton McLaren 650S:n, mutta luvattua autoa ei lopulta koskaan tullut.

– Minun oli määrä saada se, mutta en saanut. Se oli sopimuksessani. Olin valinnut jo värin, sisustan, vanteet ja kaikki, Magnussen kommentoi BT-lehdelle.

Renaultilla tanskalainen on puolestaan saanut auton myös siviilipuolelle.

– Sain itse asiassa juuri uuden auton. Se on Infiniti Q50 -hybridi, Magnussen paljastaa.

Vaikka uusi työsuhdeauto on selvästi hitaampi ja vähemmän arvokas, kuin aiemmassa työpaikassa luvattu McLaren, on tanskalainen kokonaisuutena sanonut olevansa Renaultilla iloisempi kuin McLarenilla. Myös Kevinin isä Jan Magnussen vahvistaa asian.

– Tuntuu, että vanha Kevin on palannut. Hän on paljon rennompi kaiken suhteen. Hän käyttää energiaansa oikeisiin asioihin, ja se on tärkeää sataprosenttisten tulosten kannalta. Renaultin ilmapiiri on paljon luonnollisempi Kevinille. Hänen ei tarvitse käyttää aikaa miettiäkseen, sopiiko hän kuvaan, entinen F1-kuski kommentoi.

Lähde: f1today.net.