McLarenin Fernando Alonso koki suuria turhautumisen tunteita hänen toisen osion aika-ajokierroksensa mentyä mönkään punaisten lippujen myötä. Toiseen osioon aika-ajonsa päättänyt espanjalainen antoi turhautumisensa kuulua tiimiradiossa.

– Aaargghh, aargh, aaaargh! Alonso huuteli tiimiradioon suorassa televisiolähetyksessä tallin kerrottua hänelle, että aikaa toiseen yritykseen ei enää jäänyt.

Kun Alonsolta kysyttiin kommenttia jälleen julkisuuteen nousseista turhautumisen purkautumisista, Alonso kommentoi tuntevansa itsensä silmätikuksi.

– Ensinnäkin, radioni on ollut hyvin hiljainen viimeiset viisi vuotta, mutta se tuntuu olevan aina yhtä kiinnostava, Alonso kommentoi sarkastisesti Autosportille.

– Olen kuullut monia, monia asioita, joita he eivät laita livelähetykseen. Onhan se kiva saada kaikki tämä kunnioitus FOM:lta…, Alonso jatkaa.

Kyseessä kun ei ole ensimmäinen kerta kun Alonson turhautuneet radioviestit nousevat julkisuuteen. Viime vuoden Japanin GP:ssä hän moitti tiimiradiossa kovin sanoin autonsa Honda-moottoria.

Yleisesti Alonso sanoo olevansa turhautunut haaskatusta tilaisuudesta.

– Olen taistellut Q1:ssä viimeiset puolitoista vuotta, ja nyt kun minulla on auto, joka on valmis Q3:een, on todekka turhauttavaa missata tuo tilaisuus, Alonso toteaa.

Hän kuitenkin näkee epäonnistumisen synkässä pilvessä hopeareunuksen.

– Jos asiaa ajattelee positiiviselta kantilta, niin viime vuonna tähtäsimme vain jatkoon Q1:stä, mutta nyt olemme pettyneitä kun emme ole mukana Q3:ssa, joten suunta on ehdottomasti hyvä, hän summaa.