Sauber-kuljettaja Felipe Nasrin mielestä tiimistä lähti iso pala, kun tekninen johtaja Mark Smith jätti tallin. Nasr myös pelkää, että rahavaikeudet hankaloittavat Sauberin pahasti kesken olevaa auton kehitystyötä.

Sauberilla oli jo testeissä hankaluuksia uuden C35-autonsa kanssa, eikä kehitystyö varmasti ainakaan hullun lailla laukkaa ilman kehitysprosessissa merkittävää roolia näytellyttä Smithiä.
– Tämä on valtava menetys ja kova isku meille. Hän johti C35-kehitysprojektia ja teki todella hyvää työtä. Ihailin kaikkea hänen tekemistään ja ammattimaisuuttaan. Autossa on vielä paljon kehitettävää, joten meidän olisi pystyttävä paikkaamaan hänet mahdollisimman pian, Nasr sanoo Crash.netille.
Riskinä on, että koko auton kehitys jämähtää paikoilleen, jos uutta teknistä johtajaa ei pian löydy. Sauberin talousvaikeudet tuskin ainakaan auttavat asiaa.

– Emme päässeet ajamaan testeissä lähellekään niin paljoa kuin muut tiimit ja vasta kun auto on radalla, pystymme tarkkaan arvioimaan isoimmat kehityskohteet. Siksi työn pitäisi päästä jatkumaan mahdollisimman pian.
– Mutta mennään askel kerrallaan. Meillä on suunnitelma tietyistä päivityksistä kauden aikana ja toivottavasti pystymme tekemään ne suunnitellusti. Mutta se toki riippu paljon myös siitä, mikä on tiimin taloudellinen tilanne.

Australian avauskilpailussa Nasr oli toiseksi viimeinen ruutulipulle saapuneista eli 15:s, Sauberin toinen kuljettaja Marcus Eriksson keskeytti.