Williamsin tallipäällikkö Claire Williams ei säästele kehusanoja kuvaillessaan viime kaudella tallin kehityskuljettajana toimineen 22-vuotiaan Alex Lynnin suorituksia.

– Siinä mielessä, mitä me häneltä halusimme, hän suorastaan ylisuoritti, Williams kommentoi Autosportille.

– Hän on hyvin monipuolinen tyyppi, hän ajattelee paljon sitä, mitä hän tekee. Hän ei mene vain törmäilemään ympäriinsä (radalle), vaan kaikki on hyvin harkittua. Hän on hyvin kypsä ikäisekseen, Williams jatkaa.

Vielä ei ole selvillä, jatkuuko Lynnin viimevuotinen rooli Williamsilla tänäkin vuonna. Sen sijaan viime kaudella alkanut GP2-ura saa varmuudella jatkoa. Lynn onnistui saalistamaan tulokaskaudellaan sarjassa kaksi voittoa ja oli kokonaispisteissä kuudes. Williamsin mukaan tuleva kausi näyttää todella, mikä Lynn on miehiään.

– GP2 oli ylä- ja alamäkiä hänelle viime vuonna. Hänellä oli hienot hetkensä, mutta myös omat aallonpohjansa. Mutta kyseessä oli tulokaskausi, ja se on syytä muistaa. Sarjan luonteeseen kuuluu, että siinä voi tulla suurta heittelyä ja jonkun suorituskyky voi jäädä piiloon. Kaikkinensa tällä kaudella uskon, että näemme, missä Alex on kuljettajana, Williams kommentoi.