F1-lähetyksiä kaudesta 1986 suomalaisille näyttänyt MTV on julkistanut tulevan kauden formulatiiminsä.

30-vuotisjuhlavuottaan formuloiden suhteen viettävä MTV lähettää tänäkin vuonna kaikki F1-ajosessiot suorina lähetyksinä kauden jokaisesta osakilpailusta.

Kilpailut selostaa Oskari Saari, joka on hoitanut selostajan tehtäviä kaudesta 2004 saakka. Saaren lisäksi F1-tiimiin kuuluvat viime vuodelta tutut Toni Vilander, Mika Salo, Emma Kimiläinen ja Ossi Oikarinen. F1-studiossa vetovastuussa jatkaa Tomi Tuominen.

Timo Pulkkisen korvaajaksi vahvistettiin Mervi Kallio. Lisäksi MTV Sportin formulatiimi saa kovan vahvistuksen, kun Tommi Pärmäkoski liittyy asiantuntijan roolissa mukaan tekijätiimiin.

Pärmäkoski muistetaan Sebastian Vettelin monivuotisena fysiikavalmentajana.

– Tommilla on Ossi Oikarisen tavoin erittäin vahva sisäpiiritietämys formula ykkösistä. Varmuudella voi sanoa, että luvassa on erittäin mielenkiintoinen yhdistelmä: Ossi tietää kaiken F1-autoista, ja Tommi tuo vastapainoa auttamalla katsojia ymmärtämään, kuinka järjettömän paljon tuollaisen auton hallitseminen vaatii kuljettajalta fyysisesti ja myös henkisesti, MTV:n urheilupäällikkö Markus Autero toteaa.

F1-kausi käynnistyy Australiassa 20. maaliskuuta.