Ranskan Sebastien Ogier on ajanut Australian MM-rallin voittoon. Voitollaan Volkswagen-tähti varmisti samalla uransa kolmannen maailmanmestaruuden. Kaikki mestaruudet ovat tullee peräkkäin saksalaistallin autolla.

Ogierin tallikaveri Jari-Matti Latvala oli kilpailun toinen, reilut 12 sekuntia voittajaa perässä. Latvala kärsi päätöspäivänä laturiviasta, mikä romutti lopullisesti mahdollisuudet taistella kilpailun voitosta. Kolmanneksi kurvasi hienon kisan ajanut Citroenin Kris Meeke.

Kaksoisvoitto sinetöi myös Volkswagenin kolmannen peräkkäisen valmistajien mestaruuden.

Kolme maailmanmestaruutta on perin harvinaista MM-rallin historiassa. Useampaan kuin kahteen titteliin ovat pystyneet aiemmin vain Juha Kankkunen, Tommi Mäkinen sekä Sebastien Loeb. Suomalaisilta titteleitä löytyy neljä molemmilta, mutta Loeb nappasi kaikkiaan peräti yhdeksän perättäistä mestaruutta.