Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner toivoo, että renkaita formula ykkösissä ei kehitetä ensi kauden jälkeen Michelinin ehdottaman mallin mukaisesti. Samaa Hornerin kanssa on toivonut Bernie Ecclestone.

Michelin on tarjoutunut kuninkuusluokan uudeksi rengastoimittajaksi sillä ehdolla, että käyttöön otettaisiin matalaprofiiliset renkaat, joiden suorituskyvyssä ei tingitä.

– 18 tuuman vanne ja yksi pysähdys ei paranna Grand Prix -kisan spektaakkelia millään tavoin, Horner sanoi ESPN:lle.

– Minusta meidän itse asiassa pitäisi pohtia päinvastaista: kahden tai kolmen pysähdyksen kisoja, hallittua rengassuorituskyvynmuutosta, kenties enemmän vaihtoehtoja talleille kisoihin valittavien renkaiden suhteen – kaikkea sitä, mistä olemme keskustelleen [Pirellin kanssa].

Red Bullin muistetaan vasta niinkin äskeittäin kuin kauden 2013 alussa vaatineen lujempia renkaita. Talli vetosi tällöin siihen, että nopeiden autojen tulisi voida ajaa nopeasti.