Viime vuonna menehtyneen amerikkalaisen kilpa-autoilijan Kevin Ward juniorin omaiset ovat nostamassa syytettä NASCAR-tähti Tony Stewartia vastaan.

Stewart ja Ward jr. kolaroivat viime vuonna dirt track -kilpailussa. Ward jäi tilanteen jälkeen heilumaan raivoissaan radalle, yrittäen näyttää Stewartille mielipidettään onnettomuudesta. Seuraavalla kierroksella Stewart menetti autonsa hallinnan ajaen Ward jr:n päälle. Ward jr kuoli välittömästi.

Onnettomuustutkijat totesivat myöhemmin tilanteen olleen valitettava onnettomuus, eikä se ryhtynyt oikeustoimiin Stewartia vastaan. Nyt, vuosi onnettomuuden jälkeen, Ward juniorin omaiset ovat kuitenkin vaatimassa Stewartia vastuuseen.

– Poikamme oli elämämme valo ja kaipaamme häntä hirveästi joka päivä. Toivomme, että Tony Stewart todetaan syylliseksi poikamme tappamisesta ja hän saa tästä rangaistuksen, perhe tiedottaa.