F1-talli palkkasi jo viidennen kuljettajan riveihinsä

© Kuva: Lotus F1 Team

Lotus on palkannut Hong Kongilaisen Adderly Fongin tallinsa kehityskuljettajaksi.

25-vuotias Fong on jo viides tallin palkkaama kuljettaja. Varsinaisina kisakuljettajina toimivat Romain Grosjean sekä Pastor MaldonadoJonathan Palmerin hoitaessa reservikuljettajan tehtäviä. Lisäksi Fongin tapaan tallin kehityskuljettajana ajaa naiskuski Carmen Jorda.

Fongin aiemmat ajonäytöt eivät suuria kehuja kerää, joten kyseessä lienee Jordan tapaan silkka PR-kikka sekä sponsorien haaliminen.

– Olen erittäin otettu tästä minulle tarjotusta mahdollisuudesta. En aio kuitenkaan tyytyä vain tähän, vaan tähtään eteenpäin, jotta minusta tulisi ensimmäinen kiinalainen F1-kuljettaja, Fong toteaa tallin tiedotteessa.

Fong ajaa tulevalla kaudella GP3-sarjassa.