Caterham-tallin ruotsalaiskuljettaja Marcus Ericsson muistaa viikonloppuna ruotsalaislegenda Ronnie Petersonia, joka voitti Monacossa 1974. Käyttääkö Ericsson esimerkiksi jonkinlaista tribuuttikypärää, sitä hän ei vielä paljasta.

– Kisa on erittäin spesiaali kaikille ruotsalaisille faneille, sillä on kulunut 40 vuotta siitä kun Ronnie Peterson voitti Monacossa 1974. On minulle suuri kunnia olla ruotsalainen F1-kuski ja seurata hänen jalanjälkiään, etenkin kun hän ja minä tulemme samalta suunnalta Ruotsista, ja vaikka tiedän etten voi taistella voitosta niin kuin hän, haluan tehdä parhaani ja osoittaa kunnioitusta hänelle ja hänen perinnölleen, Ericsson sanoo.

– Minulta on tietysti kysytty paljon viimeisten viikkojen aikana, että mitä [Ayrton] Senna merkitsi minulle, mutta sanon aina, että se on Ronnie, joka todella inspiroi minua. Ei tietysti siksi että olisin nähnyt hänen ajavan, mutta siksi, että olen Ruotsista, Kumlasta, jossa Ronnie on sankari numero yksi. Meillä on pari erittäin siistiä juttuja suunniteltuna hänen muistonsa juhlistamiseksi kisaviikon aikana ja olen varma, että se on tunteellista kaikille, jotka hänet muistavat varikolta.