Moottoriurheiluvuosi 2013 on ollut hyvin synkkä ja vaatinut kuolonuhreja huipulta. Tiistaina menehtyneen Sean Edwardsin, 26, ura oli nousukiidossa. Isoja kestävyyskisoja voittanut Edwards oli matkalla tämän vuoden Porsche Supercupin mestaruuteen. Edwards kuoli Australiassa ollessaan valmentamassa 20-vuotiasta kuljettajaa, joka ajoi auton seinään Queenslandin radalla.

Viime viikon perjantaina maailman tavoitti suru-uutinen entisen F1-testikuski Maria de Villotan kuolemasta. De Villota oli kuollessaan 33-vuotias.

NASCAR-tähti Jason Leffler kuoli 410 sprint car -kisassa, kun hänen autonsa jousitus petti ja auto päätyi seinään. Amerikkalainen oli 37-vuotias.

Tanskalaiskuljettaja Allan Simonsen kuoli heinäkuussa legendaarisen Le Mansin 24-tunnin kestävyysajossa. Saman kisan GT2-luokassa parhaimmillaan kakkoseksi sijoittunut Simonsen kolaroi seinään Le Mansin 3. kierroksella ja menehtyi sairaalassa vammoihinsa.

Myös esimerkiksi skotti Dario Franchitti oli pahassa IndyCar-kolarissa, jossa 13 katsojaa loukkaantui. Franchitti selvisi kuitenkin murtumilla ja aivotärähdyksellä.