Omalla Sebastien Loeb Racing -tallillaan FIA:n urheiluautojen GT-sarjaa ajava Sebastien Loeb nappasi sunnuntaina Alvaro Parenten kanssa ensimmäisen voittonsa GT-luokassa. Paalupaikalta startannut Loeb säkenöi kisan jälkeen tyytyväisyyttä.

– Starttasin paalupaikalta, aivan niin kuin Slovakiassa, mutta tällä kertaa minulla ei ollut mitään ongelmia. Olin iloinen nähdessäni Andreaksen [Zuber, tallikaveri] takanani ensimmäisen mutkan jälkeen. Ajoimme loistavan kisan yhdessä, painoimme molemmat täysiä ja hän oli hyvin lähellä. Kisa oli hyvä ja auto oli fantastinen. Aamuinen aika-ajokisan voitto oli kolmas meille, nyt voitimme ensimmäistä kertaa itse pääkilpailun, Loeb kertasi sarjan virallisilla verkkosivuilla.

– Viikonloppu oli loistava koko tiimille, joten olen hyvin iloinen heidän puolestaan.