Williamsin Valtteri Bottas ei vietä aikaansa muiden F1-kuskien kanssa. Jo kesällä ESS:n haastattelema Adrian Sutil luonnehti Bottasta hiljaiseksi, ja Bottas itse kertoi nyt SuomiF1-sivustolle olevansa harvakseltaan tekemisissä muiden kuskien kanssa, edes tallikaverinsa Pastor Maldonadon tai toisen suomalaisen Kimi Räikkösen kanssa.

– En oikeastaan. Mitä nyt tulee kuljettajien kokouksissa ja paraateissa vähän kaikkien kanssa puhuttua, mutta en muuten.

Tulokaskauttaan ajava suomalainen ei ole myöskään huolissaan tallipaikkansa suhteen, vaikka nyky-F1:ssä täytyy olla erityisen varuillaan. Ajotaidot eivät välttämättä riitä, jos ison markkina-alueen kuljettaja iskee pöytään ison kasan rahaa.

– Eipä se nyt tällä hetkellä [huoleta]. Itselläni on semmoinen hyvä fiilis tiimissä ja toivon todellakin, että tulee jatkoa. Minulla on positiivinen fiilis ja jatko olisi ihan loogista, Bottas sanoo.

F1-kausi jatkuu ensi viikolla Monzassa. Bottaksen perheenjäseniä ja ystäviä on kauden mittaan käynyt kisoissa, ja taas Italiaan on tulossa läheisiä.

– Isä on käynyt muutamassa kisassa. Tyttöystävä Emilia oli ekassa kisassa ja äitikin on käynyt.

Lue myös: Valtteri Bottaksen haastattelu

Tommi Koivunen (Twitter: @tommik10)