Lotuksen tallipäällikkö Eric Boullier ei pidä Lotukselle jokseenkin katastrofaalista Belgian GP:tä huolestuttavana merkkinä loppukautta ajatellen. Kimi Räikkönen keskeytti kisan ja Romain Grosjean oli kahdeksas. Kaiken kaikkiaan auto ei ollut yhtä kilpailukykyinen kuin Unkarissa.

Boullier ei näe todennäköisenä, että kyseessä olisi merkki yleisesti heikentyneestä kilpailukyvystä.

– Spa on hyvin erityislaatuinen rata, eikä yhdelläkään jäljellä olevilla radoilla ole samoja luonteenpiirteitä. Tämän kauden osalta se ei ole huolenaihe, mutta tietenkin ensi vuoden autoa silmällä pitäen meidän on ymmärrettävä, miksi olimme vaikeuksissa Spassa, Boullier sanoi lisäten:

– Jos katsotaan seuraavia kahdeksaa kisaa, meillä on useampikin mielenkiintoinen päivitys putkessa ja keskitymme parhaiden mahdollisten tulosten saamiseen.

Tulevasta Monzan kisasta tallipomo odottaa parempaa. Takana vuodelta 2012 on Räikkösen viides ja kilpailukiellossa ollutta Grosjeania tuuranneen Jerome d’Ambrosion 13:s sija.

– Se on hyvin erilainen rata kuin Spa ja meillä on vastaavasti hyvin erilainen aeropaketti. Sää on tyypillisesti parempi Italiassa kuin mitä näimme Belgiassa tänä vuonna, joten se voi hyvinkin auttaa meitä, Boullier ennakoi.

– Me totisesti odotamme parempia suorituksia ja tuloksia kuin ne, jotka näimme viime kerralla.