Ferrarin tallipäällikkö Stefano Domenicali pitää Felipe Massan jatkoa Scuderialla ensi vuonna toivottavana, mutta ei vielä varmana.

F1-sarjan kotisivun haastattelema italialainen kertoo toivovansa kuluvan kauden keskivaiheilla vaikeuksissa olleen brassin tuloksiin kohennusta.

– Minun suosikkivaihtoehto olisi tietenkin pitää Felipe, sillä Felipe on todella hyvä jätkä, erittäin sitoutunut talliin, ja jos mietitään muita vaihtoehtoja, ei ole kovin monta kuljettajaa, joihin voisi vaihtaa ja jotka menestyisivät alusta alkaen, Domenicali kommentoi kuljettajavalintoja.

– Mutta tietenkin me tarvitsemme hyviä tuloksia Felipeltä, joten siksi me emme pidä kiirettä, sillä meidän on tehtävä oikea päätös tallin kannalta.

Kuten uutisoimme, Kimi Räikkösellä on jo sopimus Ferrarin kanssa. Huomautettaessa, että Räikkönen mitä todennäköisimmin menestyisi saman tien, Domenicali ei halunnut vielä antaa liian suoria kommentteja.

– Kimi on erittäin nopea kuljettaja ja jokainen tietää, kuinka paljon arvostan häntä. Mutta jos annan kommentin nyt, se otetaan suorana vastauksena, tallipäällikkö sanoi.