Lotuksen johtohenkilö paljasti: ”Niki Lauda soittaa joka päivä”

© Kuva: Getty Images
Raveissa Solvallan kovatasoiset 75-finaalit lauantaina! Käytä tipsit hyväksesi ja lunasta talletusbonus!

Aiemmin tällä viikolla kerrottiin, että Kimi Räikköselle ja Romain Grosjeanille autoja suunnitteleva Lotuksen lahjakas tekniikkapomo James Allison on ollut yhteydessä kolmeen kilpailevaan talliin: McLareniin, Mercedekseen ja Ferrariin.

Syyksi muiden tallien yrityksille houkutella aerodynaamikkoa palvelukseensa mainittiin enstonelaistallin taloudelliset ongelmat, joihin on osaltaan vaikuttanut muun muassa tittelisponsorin puuttuminen.

Speedweek kertoo nimeltä mainitsemattoman Lotus-johtajan vahvistavan, että ainakin Mercedeksen tuore hallituksen jäsen Niki Lauda on kuin onkin ollut yhteydessä Allisoniin toistuvasti. Yritykset eivät ole tuottaneet menestystä.

– Lauda soittaa Allisonille joka päivä, mutta Jamesin sopimus on vedenpitävä. Hän ei halua edes lähteä.

Raveissa Solvallan kovatasoiset 75-finaalit lauantaina! Käytä tipsit hyväksesi ja lunasta talletusbonus!