Lotuksen johtohenkilö paljasti: ”Niki Lauda soittaa joka päivä”

© Kuva: Getty Images

Aiemmin tällä viikolla kerrottiin, että Kimi Räikköselle ja Romain Grosjeanille autoja suunnitteleva Lotuksen lahjakas tekniikkapomo James Allison on ollut yhteydessä kolmeen kilpailevaan talliin: McLareniin, Mercedekseen ja Ferrariin.

Syyksi muiden tallien yrityksille houkutella aerodynaamikkoa palvelukseensa mainittiin enstonelaistallin taloudelliset ongelmat, joihin on osaltaan vaikuttanut muun muassa tittelisponsorin puuttuminen.

Speedweek kertoo nimeltä mainitsemattoman Lotus-johtajan vahvistavan, että ainakin Mercedeksen tuore hallituksen jäsen Niki Lauda on kuin onkin ollut yhteydessä Allisoniin toistuvasti. Yritykset eivät ole tuottaneet menestystä.

– Lauda soittaa Allisonille joka päivä, mutta Jamesin sopimus on vedenpitävä. Hän ei halua edes lähteä.