Intian huomiseen GP-kisaan paalulta lähtevä Sebastian Vettel kertoo, että vauhtia olisi ollut enemmänkin tarjolla.

Vettelin ensimmäinen yritys Q3:ssa meni pieleen, mutta lopulta nopeimpaan aikaan jaksolla riitti melko riskitön ajo.

– Se oli tiukka sessio, erityisesti lopussa. Ensimmäisellä vedollani tein pienen virheen nelosmutkassa ja minun piti keskeyttää kierros. Se ei ollut ihan suunnitelmien mukaista, Vettel sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Sitä ennen meillä oli ollut hyvät aika-ajot ja luonnollisestikin päätimme tehdä uuden vedon. Meillä oli ainoastaan yksi satsi renkaita jäljellä ja onneksi onnistuin saamaan kierroksen kokoon. Olin todella tyytyväinen itse kierrokseen.

– Siellä täällä olisin voinut potentiaalisesti olla hieman nopeampi – erityisesti nelosmutkassa, koska tällä kertaa huolehdin, että en lukitse etupyöriä. Mutta kaiken kaikkiaan tähän mennessä viikonloppu on ollut hieno, eikä auton kanssa ole ollut mitään ongelmia.

– Jätkät ovat paineneet todella kovaa ja olemme saaneet hyvää palautetta myös tehtaalta, mikä on ollut todella hyödyllistä, joten kiitokset sinne myös.