McLarenilla onnistunut "salaliitto" – Lewis Hamilton ihmeissään

McLaren on ajattanut perjantaina Intiassa Lewis Hamiltonin autossa osia, jotka tulevat lopullisesti vasta ensi vuoden autoon.

Mielenkiintoiseksi tilanteen teki se, että Mercedeksen palvelukseen kauden jälkeen siirtyvä 27-vuotias ei itse ollut tietoinen asiasta. McLaren ei nimittäin halunnut asiasta hänelle kertoa tulevan tallivaihdoksen vuoksi.

– [McLarenin urheilujohtaja] Sam Michael kertoi meille lounasaikaan, että Lewis Hamiltonin autossa oli osia ensi vuodelle, mutta McLaren ei kertonut siitä hänelle, koska he eivät halunneet hänen tietävän mitä ne olivat, sanoi varikkotoimittaja Ted Kravitz Sky Sportsille.

”Petos” oli ilmeisen onnistunut, sillä televisiokanavan kysyessä Hamiltonilta uusista osista perjantain päätteeksi, ”hämmentynyt” McLaren-kuljettaja oli vastannut seuraavaa:

– Meillä ei ollut mitään uutta tänä viikonloppuna. Meillä on vain muutoksia jo olemassa oleviin asioihin. Ei ole mielekästä tuoda uusia osia, jos ei ymmärrä mitä ne tekevät, britti vakuutti kummastuneena.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.