Sergio Perez vaatii F1-talleja nostamaan kissoja pöydälle sopimusasioissa. Sauber-kuljettaja kertoo joutuvansa tekemään päätöksiä tulevaisuudestaan pian ja haluaa nyt tietää vaihtoehtonsa. Itse hän mainitsee nimeltä muuan maranellolaistiimin, jonka junioriakatemiaan hän kuuluu.

– Kausi on ollut kiireinen, mutta pian tulee hetki, jolloin minun on mietittävä tulevaisuuttani. Jos on olemassa mahdollisuus heidän (Ferrari) kanssaan tai jonkun muun, niin nyt on aika tietää siitä, Perez sanoi brittimedioille.

– Minun täytyy tarkastella mitkä vaihtoehtoni ovat ja sen perusteella tehdä päätös. Omasta mielestäni olen tehnyt hyvää työtä tänä vuonna. Olen osoittanut, että minulla on nopeutta ja tasaisuutta myös.

Mahdollisesta työskentelystä Fernando Alonson kakkoskuljettajana meksikolainen sanoi seuraavaa.

– Juttelen hänen kanssaan, me puhumme samaa kieltä ja tulen hänen kanssaan toimeen. Hän on sellainen ihminen, jonka kanssa tunnen voivani tehdä työtä tulevaisuudessa.