Ruotsalaiskilpa-ajaja Jimmy Eriksson tähtää formula ykkösiin – ja kenties nimenomaan Lotukselle. Eriksson ajaa nykyisin saksalaisia formula kolmosia tallissa, joka täksi kaudeksi nimettiin em. autonvalmistajan mukaan.

21-vuotias johtaa sarjaa ylivoimaisesti, kun kisaviikonloppuja on vielä kolme jäljellä.

– Olen tietenkin vähän yllättynyt, että tämä on sujunut niin hyvin, erityisesti kun miettii kuinka hankalaa aiemmin on ollut. En kuitenkaan koskaan lakannut uskomasta itseeni. Lotuksella on ollut myös suuri vaikutus: he muuttivat organisaation rakennetta, toivat sisään hyviä ihmisiä ja meillä on lopultakin vauhtia autossa, Eriksson sanoo Aftonbladetille.

– Tuntuu myös hyvältä, että auto on Lotus, koska heillä on talleja kaikilla formula ykkösten alapuolella olevilla askelmilla: GP3:ssa, WSR:ssä ja GP2:ssa. Pitkä tähtäin on ehdottomasti F1-sarjassa, mutta lyhyemmän tähtäimen tavoite on nousta jo ensi kaudella yksi askel ylemmäs.

Omia Saksan ATS Formel 3 Cup -mestaruusmahdollisuuksiaan tällä kaudella ruotsalainen pitää hyvinä.

– Minä olen se kuljettaja, jolla on parhaat mahdollisuudet, mutta mikään ei ole selvää vielä. Me olemme niin nopeita, että voimme voittaa, mutta mitään tarpeettomia riskejä ei tule ottaa.