Jackie Stewart, jonka on aiemmin paljastettu suositelleen Kimi Räikkösen palkkaamista Lotus-tallille, haluaa nyt auttaa puolestaan Romain Grosjeania. Ranskalaiskuljettaja on tuottanut kovia tuloksia, mutta myös menettänyt paljon pisteitä virheiden ansiosta.

– Sanoin hänelle tässä yhtenä päivänä, että olisi hyvä idea jos hän tulisi lounaalle joku päivä, jotta voisimme vähän jutella, Stewart sanoi Autosportin haastattelussa.

– On naurettavaa, että formula ykkösissä ei ole valmentajia, Stewart jatkoi.

– Tenniksessä on valmentajia, niin kuin myös nyrkkeilyssä, golffissa, hiihdossa – jokaisella on omansa, mutta meillä ei. En harkitse valmentamista itse, mutta tiedän, että voin auttaa häntä. Kilpa-ajajat eivät historiallisesti ole parhaita kuuntelijoita, mutta luulisin, että voisin auttaa.

Skotti sanoo, että Williams-talli näytti asiassa hienoa esimerkkiä palkatessaan ex-kuljettaja Alex Wurzin mentoriksi kahdelle kokemattomalle kuljettajalleen, Pastor Maldonadolle ja Bruno Sennalle.

– Se on minusta hyvä juttu. Maldonado on erittäin nopea, mutta tarvitsee apua. Hänellä ei pitäisi olla sellaista määrää kolareita kuin hänellä on ollut, ja sama pätee Grosjeaniin.