Lotus-tallipäällikkö Eric Boullier kertoo, että Kimi Räikkösen personallisuus on paradoksaalinen. Toistaalta hän ei halua olla esillä, toisaalta fanit haluavat nähdä häntä juuri siksi.

– Me kaikki tiedämme, että Kimi ei pidä PR-työstä eikä mediasta. Joten miksi meidän pitäisi häiritä häntä sillä? Tietenkin meidän täytyy löytää tasapaino hänen vaatimustensa ja sponsoreiden pyyntöjen välillä. Mutta hän tietää, että me välitämme hänen aikatauluistaan ja haluamme minimoida hänen velvollisuutena, Boullier sanoo F1-sarjan kotisivulla.

– Hän on kilpa-ajaja eikä välitä juuri muusta. Kimi on kuin villieläin ja hänen täytyy antaa juosta siihen suuntaan, johon hän haluaa. Meidän ei tarvitse kertoa hänelle mitä hänen täytyy tehdä, sillä hän on ammattilainen ja me haluamme hänen menestyvän radalla ensin.

– Valitettavasti hänen personaallisuutensa tekee hänestä erittäin puoleensa vetävän faneille, joten hän on tunnettu. Hänen ja meidän täytyy hyväksyä se, että hänellä on paljon faneja, joten tiettyyn pisteeseen asti hän pelaa mukana, Boullier valittaa surullista tilannetta.