Lotuksen tekniikkapomo James Allison uskoo, että nopeilla radoilla vahva Lotus on sitä myös sarjan hitaimmalla radalla Monacossa.

– Monacossa on muitakin tekijöitä, joita on paljon vaikeampi mitata. Ensinnäkin mutkat ovat niin hitaita, että se suorituskyky, jota olemme nähneet nopeissa mutkissa verrattuna maltillisempiin mutkiin, ei oikeastaan toimi minkäänlaisena ohjenuorana kilpailukyvylle Monacon kiertelyissä ja kaarteluissa, Allison sanoo ESPNF1:n mukaan.

-Toisekseen kuljettajien taidot näyttelevät paljon suurempaa roolia Monacossa kuin useimmilla radoilla ja me olemme siitä onnekkaita, että meillä on pari varsin kohtuullista rattimiestä.

– Viimeisenä, suuri tekijä Monacossa on ajajan luottamus. Luottamus siihen, että he voivat puskea autoa ilman, että se tulee käyttäytymään huonosti. Tähän mennessä E20 on osoittautunut erittäin ennakoitavaksi ja helpoksi autoksi ajaa – ominaisuus, joka oli myös R30:lla (jolla Robert Kubica ajoi 3:nneksi Monacossa 2010).

– Toivotaan siis, että he voivat puskea sitä hyvin tuloksin. Täytyy katsoa.