Caterhamin Heikki Kovalainen aloittaa huomisen Barcelonan osakilpailun ruudusta 20. Edelle ehti muun muassa tallikaveri Vitali Petrov. Venäläinen aloittaa kisan Kovalaisen toimistosta, joka paremmin tunnetaan lähtöruutuna 19.

– Olen erittäin tyytyväinen päivän suoritukseen. Tuntuu upealta saada kaikki toimimaan aika-ajoissa tänään ja haluan kiittää koko tallia hienosta työstä ja siitä, että he auttoivat minua saamaan kasaan sellaisen viimeisen kierroksen, Petrov sanoi tallin tiedotteessa.

Kovalainen oli vähemmän tyytyväinen.

– En ole tyytymätön tämänpäiväiseen suoritukseen, mutta me olisimme voineet ehdottomasti saada enemmän irti autosta iltapäivällä, suomussalmelainen sanoi.

– Tein virheen kolmosmutkassa, mikä maksoi minulle jonkin verran aikaa, mutta kaiken kaikkiaankaan en ole onnistunut koko viikonlopun aikana löytämään asetuksia, joihin olisin tyytyväinen.

– Jätämme tämän nyt taaksemme ja huomenna pyrimme samanlaiseen vauhtiin kuin meillä on ollut ensimmäisissä neljässä osakilpailussa tällä kaudella. Jos pystymme huolehtimaan renkaista, voimme varmaankin pärjätä.