Kamui Kobayashi on noussut F1-sarjassa varteenotettavaksi voimaksi. Japanilainen on tasaisen luotettava kisakuljettaja ja tämän kauden kilpailukykyinen Sauber on tuonut hänen taitojaan entisestään esille.

Espanjassa Kobayashi sijoittui viidenneksi ja Monacossa tähtäin on korkeammalla, hän kertoo sarjan kotisivulla.

– Tärkein asia meille oli vahvistus siitä, että uusi aeropaketti toimii hyvin. Se on selkeä askel eteenpäin. Hydrauliikkaongelmien vuoksi vaikean aika-ajon jälkeen aloitin yhdeksännestä ruudusta. Kisasuoritus itsessään oli minusta parempi kuin viides sija vihjaa, 25-vuotias uskoo.

– 2011 sijoituin (Monacossa) viidenneksi, joten tavoite pitäisi olla korkeammalla tänä vuonna. On kuitenkin muistettava, että vaikka saisi parhaan auton Monacoon, lopulta paljon on ajajasta kiinni saako viimeisetkin sekunnin kymmenykset irti siitä.

– Viidessä eri kilpailussa on nähty viisi eri voittajaa. Voisi sanoa, että melkein mikä tahansa on mahdollista tänä vuonna.