Tunnettu F1-toimittaja Tom Cary kertoo, että hänellä ei ole tietoa siitä kuin Kimi Räikkösen paluu onnistuu. Hän tietää kuitenkin, että se tekee sarjasta paremman.

– Julkisuudessa koomisen vähäpuheinen, yksinäinen susi ja adrenaaliaddikti, joka kilpailee millä tahansa muskeliveneistä (gorillapuvussa) moottorikelkkoihin – vapaa sielu, joka nauttii alkoholista, Cary kuvailee Räikköstä The Telegraphissa.

– Riippumatta hänen haluttomuudestaan puffata itseään – tai ehkä juuri siksi – Räikkönen on rakentanut itselleen kulttimaineen viimeisen vuosikymmenen aikana. Hän on vallitsevan järjestelmän vastainen, suorapuheinen kilpa-ajaja, joka kertoi Martin Brundlelle, että hän missasi Pelén esityksen, koska oli käymässä vessassa.

– Hän on myös sokaisevan nopea – ainakin jos hän on sillä tuulella.

Cary ei tahdo arvioida miten Räikkösen paluu tulee onnistumaan, mutta lupaa, että Räikkönen tekee sarjasta paremman.

– Mitä ikinä tapahtuukin on yksinomaan hyvä saada yksi lajin todellisista persoonallisuuksista takaisin. Elämä Kimi-planeetalla – kuten Ferrari-tallipäällikkö Stefano Domenicali asian ilmaisi – on samanlaista kuin aina ennenkin.