Fordin tallipäällikkö Malcom Wilson kertoo Autosportin haastattelussa, että Jari-Matti Latvala ja Petter Solberg tulevat saamaan tallissa tasavertaisen kohtelun ensi kaudella, vaikka nimeääkin Latvalan tallin ykköskuljettajaksi.

– Olemme luottavaisia ensi kauden suhteen. Olemme tehneet Petterille selväksi, että hän tulee talliin kakkoskuljettajana, joten hän tietää sen. Olemme sanoneet, että haluamme antaa Latvalalle kaiken mahdollisen tuen, jotta tekisimme hänestä kauden 2012 maailmanmestarin, Wilson kommentoi.

Latvala siis perinee Mikko Hirvosen ykköskuskin aseman tiimissä, mutta Wilson korostaa, että Solberg tulee saamaan samanlaisen kaluston kuin Latvala.

– Mutta älkää missään nimessä käsittäkö väärin – Petter tulee saamaan saman kaluston ja tuen kuin Jari-Matti, ja uskon hänen voittavan kisoja. Esimerkiksi jos Petter johtaisi ja Latvala olisi kolmas, emme pyytäisi Petteriä hidastamaan.

– Olemme keskustelleet Petterin kanssa paljon ja hän ymmärtää täysin sen, mikä hänen roolinsa tiimissä tulee olemaan.