F1-sarjan mahtitalli Red Bull ilmoitti tiistaina jatkavansa Sergio Perezin sopimusta vielä kahdella vuodella. Täten meksikolaiskonkari pysyy energiajuomatallissa kauden 2026 loppuun saakka.

Sopimuksen kestoa voidaan pitää pienenä yllätyksenä, sillä monissa spekulaatioissa meksikolaiselle povattiin jälleen vain vuoden mittaista jatkoa.

F1-sarjan kokeneimpiin kuskeihin kuuluva Perez on kilpaillut Red Bull -leirissä jo kaudesta 2021 saakka ja on hoitanut tonttinsa tallikaveri Max Verstappenin siipimiehenä. Meksikolainen on saavuttanut hollantilaistähden rinnalla viisi osakilpailuvoittoa, kolme paalupaikkaa sekä tukun palkintosijoja.

F1-sarjan kuskimarkkinoilla on odotettavissa kuhinaa jatkossakin. Maanantaina Alpine ilmoitti Esteban Oconin jättävän ranskalaistallin kuluvan kauden jälkeen ja moni muu kuljettaja on edelleen ilman sopimusta ensi kaudelle.

LUE LISÄÄ