F1-kausi jatkui viikonloppuna legendaarisella Monacon katuradalla ja voittoa juhli kotiyleisön oma poika Charles Leclerc.

Samalla Ferrari-tähti mursi hänen pitkään kestäneen kirouksensa kotiradallaan. Monacolaisesta tuli sunnuntaina jo kauden neljäs eri osakilpailuvoittaja, joten käsillä saattaa olla jännittävämpi kausi kuin mitä avauskilpailuiden jälkeen osattiin odottaa.

Red Bull vaikuttaa olevan lyötävissä ja kärkitaistoon on tunkenut jo kolme tallia, kun energiajuomatallin lisäksi voittoihin ovat yltäneet myös Ferrari sekä McLaren.

Monacossa MM-sarjaa johtava Max Verstappen jäi vasta kuudenneksi, joten toisena pistetaulukossa oleva Leclerc onnistui kuromaan reilusti hollantilaisen pistejohtoa. Kahdeksan ajetun kilpailun jälkeen Verstappenin johto on 31 pistettä. Kolmantena kuljettajien pisteissä on McLarenin Lando Norris.

Suomalaisittain alkukausi on ollut ankea, sillä Valtteri Bottaksen edustaman Sauber-tallin vauhti on ollut kadoksissa. Monacon GP:n jälkeen sveitsiläistalli on ainoa ilman pisteitä pakan perällä.

F1-kausi jatkuu kahden viikon kuluttua Kanadan Montrealissa. Kuljettajien MM-sarjan pistetilanne kokonaisuudessaan alla.

LUE LISÄÄ