Formula ykkösten kauden 2007 maailmanmestari Kimi Räikkönen sekä nykyinen F1-kuski Zhou Guanyu esiintyvät sähköautovalmistaja Zeekrin mainosvideolla.

Viime syksynä uutisoitiin Räikkösen uudesta aluevaltauksesta, kun kiinalainen autovalmistaja ilmoitti nimittäneensä suomalaislegendan heidän suorituskyvystä vastaavaksi pääneuvonantajaksi. Jäämiehen tehtäväksi ilmoitettiin muun muassa Zeekrin lippulaivamallin 001 FR:n testaus ja kehitys.

Nyt tästä yhteistyöstä on saatu hieman lisää materiaalia ainakin uuden mainosvideon muodossa. Videolla Valtteri Bottaksen tallikaveri Zhou testaa juurikin Zeekrin 001 FR -mallia Shanghain F1-radalla, mutta homma ei tunnu rokkaavan. Niinpä paikalle kutsutaan muuan suomalainen maailmanmestari, joka mentoroi kiinalaisesta vahvemman rattimiehen sähköauton puikoissa. Koko mainosvideon näet alta.

Mikäli videon upotus ei näy laitteellasi oikein, saat sen auki painamalla tästä.

LUE LISÄÄ