Red Bull -tallin neuvonantajaa sekä kuskiohjelman pomoa Helmut Markoa epäillään tietovuodosta, uutisoi Autosport.

Viime viikkoina otsikoissa pyörinyt tallipäällikkö Christian Hornerin saaga on saanut uuden luvun, kun energiajuomatallissa on käynnistetty nyt tutkinta viime viikonlopun vuodettuihin WhatsApp-viesteihin liittyen. Autosportin artikkelin mukaan Marko on yksi tutkinnan kohteina olevista henkilöistä liittyen viime viikonloppuna medialle vuodettuihin kuvakaappauksiin Hornerin ja tallin potkut saaneen naistyöntekijän viestittelyistä.

Tutkinta on käynnissä, eikä vielä ole saatu vahvistusta sille, onko Marko rikkonut tallin protokollaa ollenkaan. Markoa odottaa kurinpidolliset toimet, mikäli häntä vastaan löydetään todisteita luottamuksellisten tietojen jakamisesta.

Marko on ehtinyt kommentoimaan asiaa jo itävaltalaismedia ORF:lle, että häntä ei tapauksen johdosta saateta nähdä paikan päällä seuraavan osakilpailun, eli Australian GP:n yhteydessä. Red Bull -talli on kieltäytynyt tässä vaiheessa kommentoimasta asiaa.

LUE LISÄÄ