Bahrainin GP:n aika-ajojen toinen osio on paketissa. Nopeimman ajan tauluun paukutti Ferrari-tallin Charles Leclerc.

Verstappen jakoi heti kättelyssä toisen osion alkajaisiksi esimakua tulevasta. Ensimmäistä kertaa kolminkertainen mestari väläytteli kilpurinsa todellista vauhtia ja täräytti puoli sekuntia kovemman ajan kuin toiseksi ehtinyt tallikaveri Sergio Perez.

Viimeisillä vedoilla kuitenkin nopeimman ajan kaasutti Charles Leclerc Ferrarillaan ja jätti Verstappenin kahden kymmenyksen päähän. Tosin Viaplayn mukaan hollantilainen ajoi toisen vetonsa käytetyllä renkaalla.

Kolmanneksi ehti Leclercin tallikaveri Carlos Sainz ennen Mercedeksen Lewis Hamiltonia. Aston Martinin Fernando Alonso täytti viiden kärjen.

Haas-tallin Nico Hülkenberg teki kovan tempun kuskaten amerikkalaistallin kilpurin viimeiseen osioon ollen kuudes. Putoajien rooliin jäivät Yuki Tsunoda, Lance Stroll, Alex Albon, Daniel Ricciardo sekä Kevin Magnussen.

Bahrainin GP:n aika-ajojen Q2-osio

Jos upotus ei näy laitteellasi, näet sen tästä.

Formula 1

@F1
Q2 CLASSIFICATION

Leclerc pips Verstappen to P1 ⚔️

#F1 #BahrainGP

LUE LISÄÄ