AlphaTaurin F1-tallissa puhaltavat tulevalla kaudella suurten muutosten tuulet.

Tallin toiminnan rakenne on kokemassa mylläyksen, kun Red Bull on ottamassa isompaa roolia sisartallinsa toiminnasta. Yhteistyötä tiivistetään ja sisartallin kilpurissa on tarkoitus käyttää mahdollisimman paljon sääntöjen sallimia samoja osia, kuin Red Bullin kilpurissa.

Aiemmin AlphaTauri on vastannut itse tallinsa toiminnasta sekä kilpureiden kehityksestä ja Red Bullilla on ollut sanansa sanottavana vain kuskipuolella. Tallin viime kauden sukellus on kuitenkin muuttamassa tilanteen ja italialaistiimin on spekuloitu jopa muuttavan saapasmaasta Red Bullin maille Milton Keynesiin.

AlphaTaurin johto laitettiin viime vuoden aikana uusiksi, kun pitkäaikainen tallipomo Franz Tost sai lähteä ja tilalle tuotiin pitkään F1-varikoita kiertänyt Laurent Mekies. Samalla Peter Bayer nimitettiin tallin toimitusjohtajaksi. Samoissa muutosten tuulissa on myös spekuloitu tallin uutta nimeä ja huhut uudesta brändäyksestä ovat ottaneet nostetta alleen.

Viime kuukausina nimispekulaatioissa on pyörinyt vahvasti Racing Bulls, joka tulee todennäköisesti olemaan osa tiimin uutta ilmettä. Muutamien lähteiden mukaan myös pääsponsorit ovat jo tiedossa, jotka olisivat Visa sekä CashApp. Näille tiedoille antavat lisätuulta jokin aika sitten rekisteröity uusi racingbulls.com -nettisivusto, joka uudelleenohjaa tätä nykyä visacashapprb-nimiselle sivulle.

Täten internet-maailman nettisalapoliisit ovat tulleet johtopäätökseen, että AlphaTauri tunnetaan ensi kaudella nimellä Visa CashApp Racing Bulls.

LUE MYÖS