Tällä hetkellä vaikuttaa vahvasti siltä, että Toyotan ratin takana nähdä ensi vuonna Kalle Rovanperän lisäksi toinenkin suomalaiskuljettaja.

Uuden Toyota GR Yaris Rally2 -auton testejä on suoritettu tällä viikolla Ranskassa, jossa ratin takana on nähty Stéphane Lefebvre ja Sami Pajari. Asia selvisi sosiaalisen median kautta, jossa 22-vuotiaasta suomalaisesta on julkaistu paljon materiaalia uuden Toyotan ratissa.

Toyotan testit jatkuvat vielä tällä viikolla ja päättyvät siihen, kun Pajari ajaa nolla-autoa Rallye du Dévoluyssa.

Toyota GR Yaris Rally2 -autoja nähdään todennäköisesti ensimmäisen kerran lähtöviivalla MM-sarjassa heti kauden avauskilpailussa Monte Carlossa.

Toyotalla ei kuitenkaan ole WRC2-luokassa omaa tallia, vaan kilpaileminen huhujen tapahtuu siten, että aiemmin Toksport-tallin Skoda Fabialla ajanut Pajari siirtyy Eero Räikkösen Printsport-talliin, jonka kautta hän pääsee ajamaan WRC2-luokan Toyota Yarista.

– Toyotan kanta Rally2-projektissa on ollut läpinäkyvä alusta alkaen: GR Yaris Rally2 on asiakasauto. Se ei ole tehdasauto, Toyotalla teknisenä johtajana toimiva Tom Fowler kommentoi DirtFishille.