Red Bullin Max Verstappen sekä Mercedeksen Lewis Hamilton ovat äityneet pienimuotoiseen sanasotaan median välityksellä.

Vaikka kaksikon taisto on ollut harvassa radan puolella, on mikrofonien edessä F1-mestarit laitettu vastailemaan kaikenlaisiin kysymyksiin ja kipinästä on syntymässä tulipalo. Hamilton kommentoi Monzan GP:n alla Verstappenin otteita ja sanoi hollantilaisella olleen huonompia tallikavereita pätkittävänä kuin brittimestarilla itsellään.

Perusteluinaan Hamilton käytti sitä tosiasiaa, että seitsenkertaisen mestarin tallikaverina on ollut kolmesti itsekin mestaruuden voittaneita kuskeja ja Verstappenilla ei. Verstappen pääsi iskemään omat kommenttinsa takaisin Monzassa.

– Ehkä hän on vain kateellinen nykyisestä menestyksestäni, lataa Verstappen RacingNews356:lla.

– Hän luulee voittavansa jotain semmoisilla kommenteilla, mutta ei sillä ole minulle mitään väliä. Heillä taitaa olla rankkoja aikoja sen jälkeen, kun he voittivat niin paljon. Jossain kohtaa sinun kuitenkin täytyy olla realistinen ja pystyä arvostamaan muiden tiimien suorituksia, jatkaa Red Bull -tähti.

Mercedes hallitsi lajia mielin määrin etenkin mestaruuksiin päättyneillä kausilla 2014-21, vaikka viimeisimmällä valmistajien tittelikaudella Verstappen onnistui ryöstämään kuskimestaruuden Hamiltonilta.

– Me arvostimme heidän tekemisiään, kun he dominoivat ja totesimme vain itsellemme, että meidän on tehtävä parempaa työtä, koska emme olleet tarpeeksi hyviä, jatkaa Verstappen.

– Sitä voi jatkaa kiljumistaan, ettei meidän tekemämme asiat ole erityistä, mutta se on käsiteltävä vain itsesi kanssa, täräytti hallitseva mestari.

LUE MYÖS: Lewis Hamiltonin sopimuksesta lisätietoa – seitsenkertainen mestari jälleen F1-sarjan palkkakuningas?