Lewis Hamilton lähtee Unkarin osakilpailuun paalupaikalta.

Brittikuski päätti Red Bull -kuljettaja Max Verstappenin viiden kilpailun paaluputken vain kolmen tuhannesosan turvin. Hamilton oli viimeinen kuski, joka ylitti ruutulipun napaten paalupaikan viime hetkellä.

Verstappen lähtee kilpailuun toisesta ruudusta. Kaksikon perässä kilpailuun lähtee McLarenin Lando Norris.

Päivän aika-ajo oli kauden paras Valtteri Bottakselle. Loistovauhdissa koko päivän ollut suomalainen lähtee kilpailuu ruudusta seitsemän. Bottas otti takkiin tallikaveri Zhou Guanyulta, joka lähtee kilpailuun peräti ruudusta viisi.

Oscar Piastri lähtee kilpailuun ruudusta neljä. Kärkikymmenikön täydensivät Charles Leclerc ruudussa kuusi, Fernando Alonso ruudussa kahdeksan, Sergio Perez ruudussa yhdekskän ja Nico Hülkenberg ruudussa kymmenen.