F1-kuski Lance Stroll on yksi kuninkuusluokan kiistellyimmistä kuskeista. Kanadalainen ajaa tallissa, minkä hänen isänsä Lawrence Stroll omistaa, mikä luonnollisesti ei aiheuta suurta ylistystä F1-piireissä. Lisäksi Strollin ailahtelevat esitykset herättävät keskustelua siitä, ansaitseeko kanadalainen ajopaikkaa ollenkaan.

BBC:n F1-toimittaja Andrew Bensonin mukaan Strollin lähipiiri on huolissaan 24-vuotiaan työmoraalista. Palkintosijat sekä paalupaikka Turkissa muutama vuosi takaperin osoittavat välähdyksiä miehen taidoista, mutta tasaisuus puuttuu.

– Strollilla on potentiaalia, siitä ei ole kysymystäkään, Benson aloitti BBC:n Chequered Flag -podcastissa.

– Mutta hän ei pysty suorittamaan tasaisesti. Hänen lähipiirinsä on huolissaan Strollin työmoraalista. Heidän mukaansa hän ei tee tarpeeksi töitä menestyksensä eteen.

– Nyt hän näkee läheltä, miltä suuruus näyttää. Fernando (Alonso) asettaa riman niin uskomattoman korkealle jokaisen tallikaverin kohdalla.

Alonso on tällä hetkellä peräti 33 pistettä Strollin edellä MM-pisteissä.