Mercedes-kuljettaja George Russell on huomannut tallikaveri Lewis Hamiltonilla erityisen taidon, josta britti koittaa ammentaa omalle uralleen lisäbuustia.

Russellin mukaan seitsenkertaisen maailmanmestarin kykynsä repiä paras mahdollinen irti hänen ympärillään työskentelevistä ihmisistä ovat täysin poikkeukselliset.

– Hän on erittäin hyvä ihmisten kanssa ja saa kaikista parhaan mahdollisen esiin motivoiden koko tiimiä. Hän on lannistumaton ja puskee itseäänkin jatkuvasti korkeammalle, kertoo Russell Square Milelle.

– Hänellä on myös paljon harrastuksia lajin ulkopuolella, joka on mielestäni mielenkiintoista. Se saa mielen pois kilvanajosta, jonka myötä hän on henkisesti paremmassa kunnossa palatessaan takaisin.

George Russell koittaa ammentaa kaiken mahdollisen tallikaverinsa taidoista. Kuva: Getty Images

Russell sekä Hamilton ovat täysin eri vaiheissa omilla ajourillaan, mutta kaksikosta ensimmäisenä mainittu kertoo käyttävänsä aikansa moninkertaisen mestarin kanssa tehokkaasti hyödykseen.

– Hän on todella vaikuttava. Minulle hänen tallikaverina oleminen on kultainen mahdollisuus, fiilistelee Russell.

Russell saapui Mercedes-talliin viime kauden alussa. Samaan aikaan huomattiin heidän valtakautensa päättyminen, mutta tallin sisäisessä taistossa nuorempi britti on onnistunut haastamaan kokenutta tallikaveriaan väkevästi.

Russell onnistui viime kaudella keräämään Hamiltonia enemmän pisteitä ja nappaamaan tallin ainoan voiton Brasilian Interlagosista. Tämän kauden aika-ajoissa Russell on ollut kaikissa Hamiltonia nopeampi, mutta kuluvan kauden ensimmäistä palkintopokaalia nosteli Hamilton.

– Minusta tuntuu, että olen todistanut arvoni ja mihin pystyn, joten siltä osin ei ole enää paineita. En ole huolissani tilastoista tai siitä, olenko milloin missäkin Lewiksen vauhdissa ja missä en, jatkaa Russell.

– Olen näyttänyt sen viime vuonna ja kolmesti jo tänä vuonna aika-ajoissa. Tämä on loistava paikka ajaa parhainta kuljettajaa vastaan, summasi britti.