Legendaarinen brittivalmistaja McLaren on ison kisaviikonlopun edessä. Alkukauden pahin alisuorittaja joutui operoimaan kolme ensimmäistä kilpalua autolla, jonka kehitys hylättiin jo talvella. Talli ymmärsi kehityssuuntansa olevan väärä, joten McLaren rupesi rakentamaan teoriassa täysin uutta autoa.

Kehitystyö viivästyi, joten uudet osat saadaan kilpuriin vasta nyt Bakussa ajettavaan osakilpailuun. McLarenin tähtikuljettaja Lando Norris on luottavainen päivityksiin.

– Me saimme nyt ison päivityspakettimme, se on selvää, Norris aloitti RaceFans-sivuston haastattelussa.

– Tällä autolla meidän olisi pitänyt aloittaa kautemme. Muilla talleilla on myös päivityksiä, mutta uskon meidän omamme olevan suurin. Nyt meidän tehtävämme on ymmärtää tätä versiota autosta ja kehittää sitä tarpeidemme mukaan.

McLaren sai tärkeän pistesaaliin Australiassa, kun Norris sekä tulokas Oscar Piastri pääsivät molemmat pisteille.