Kalle Rovanperä jäi sunnuntaina päättyneessä Ruotsin MM-rallissa neljänneksi, kun voiton vei Ott Tänak (katso rallin tulokset).

Rovanperä ei hyökännyt myöskään rallin päättäneellä Power Stagella, koska suomalainen halusi paremmat lähtöasetelmat seuraavaan kilpailuun, johon MM-johtoon noussut Tänak joutuu lähtemään nyt ensimmäisenä autona eli auraajan roolissa.

– Ihan ok meni. Tässä oli vähän taktikointia, ettei meidän tarvitse aurata Meksikossa, niin se on hyvä. Mutta ei tämä ollut mikään helppo viikonloppu. Hyvin oli kyllä vauhtia silloin, kun ei tarvinnut aurata tai oli hyvät olosuhteet, mutta tulos ei ollut hyvä, Rovanperä kommentoi Power Stagen jälkeen.

Rallin MM-sarja jatkuu seuraavaksi Meksikossa, kun vuorossa on kauden ensimmäinen soraralli. Voit tutustua rallikauden aikatauluihin ja pistetilanteisiin täällä.