F1-sarjan ympärillä kuohuu. Kansainvälisen autoliiton presidentti Mohammed ben Sulayem tiedotti autoliiton halusta laajentaa F1-sarjaa muille talleille. Kuninkuusluokkaan jo vuosia pyrkinyt entinen kilpakuski Michael Andretti ilmoitti välittömästi pyrkivänsä mukaan Cadillac yhteistyökumppanina.

Ben Sulayemin kommentit eivät ole istuneet hyvin F1-sarjan sisällä. Sarjan tallit eivät ole kiinnostuneita sarjan laajennukselle. Enemmän talleja tarkoittaisi luonnollisesti voittojen laajempaa jakamista. Nykysääntöjen mukaan uuden tallin tulisi maksaa 200 miljoonan dollarin liittymismaksu.

The Race julkaisun mukaan yhdeksän kymmenestä tallista vastustaa Andrettin liittymistä sarjaan. Ainoastaan Alpine on valmis hyväksymään uuden valmistajan. Muut tallit vaativat vähintään 800 miljoonan liittymismaksua Andrettilta.