Ranskalaistalli Alpine vahvisti ensi kauden kuljettajakaksikokseen Pierre Gaslyn ja Esteban Oconin. Kaksikko on tuntenut toisensa pitkää, aina lapsuudesta saakka ja nyt he pääsevät edustamaan yhdessä kotimaansa F1-tallia.

Ocon julkaisi someen kuvan kaksikosta lapsena ja samalla tuoreen kuvan, jossa kaverukset poseeraavat tuoreessa kuvassa.

– Olemme vain kaksi lasta Normandiasta, meillä oli mahdoton unelma. Nyt meistä tulee tallikavereita Formula 1:ssä. Tervetuloa Alpine-perheeseen Pierrot. Tuodaan ylpeyttä tiimillemme ja maallemme, Ocon kirjoitti päivitykseen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kaksikon välit näyttäisivät olevan nykyään siis jälleen kunnossa. Vaikka Gasly ja Ocon ovat lapsuudenystäviä, niin ranskalaiskaksikolla oli pitkä välirikko.

Gaslyn mukaan Ocon ei voinut sietää sitä, että Gasly kehittyi paremmaksi kuljettajaksi.

– Minä aloin olemaan häntä parempi ja hän ei oikein pitänyt siitä. Emme ole enää ystäviä. Voimme viettää aikaa yhdessä ja kunnioitamme toisiamme, mutta ei enempää, Gasly sanoi Racefansille vuonna 2018.

F1-kuski ja Oconin hyvän ystävän Mick Schumacherin setä Ralf Schumacher paljasti taannoin televisiohaastattelussa, että Oconin ja Gaslyn riita olisi liittynyt Gaslyn Oconilta ”varastamaan” tyttöystävään.

Lähde: formula1news.co.uk