Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner ei sanojaan säästellyt perjantain lehdistötilaisudessa. Miehen talli sai perjantaina tuntuvan rangaistuksen viime kauden budjettirikkeestä.

Tallille lätkäistiin seitsemän miljoonan dollarin sakko sekä 10% aerodynamiikkavähennys seuraavan 12 kuukauden ajalle. Hornerin mukaan tämä rangaistus on pöyristyttävä. Britti vannoo, ettei budjettiylitys liittynyt mitenkään kehitykseen.

– Näin joidenkin sanovan, että tämä ei ole tarpeeksi merkittävä rangaistus. Se joka väittää näin ei tiedä mistään mitään, Horner aloitti.

– Tämä määrä tulee viemään meiltä noin puoli sekuntia kierrosajasta. Se tulee vaikuttamaan ensi kauden autoomme. Mutta minä uskon talliimme. Kilpailijamme halusivat tämän rangaistuksen, mutta sillä ei ole väliä. He voivat polttaa tuulitunnelimme poroksi, mutta se ei pysäytä meitä.