Kansainvälinen autoliitto FIA on lähettänyt Red Bullille sopimuksen mahdollisesta sovinnosta kauden 2021 budjettirikkeen selvittämistä varten. Talli todettiin ylittäneen budjetin alle viidellä prosentilla viime kauden MM-taistossa. Tallin kuljettaja Max Verstappen vei kuskimestaruuden viimeisessä kilpailussa.

Energiajuomatalli on kuitenkin jättänyt toistaiseksi vastaamatta FIA:n sopimukseen. Red Bull kiistää ylittäneensä budjettirajaa, eikä ole vielä valmis suostumaan rangaistuksiin. Talli on tiedotteensa mukaan aloittanut oman tutkintansa tapaukseen liittyen.

Tallilla on kuitenkin aikaraja sopimuksen allekirjoittamiseen. FIA on tarjonnut tallille rangaistukset, mutta suostumatta jättäminen voi tarkoittaa oikeuskiistaa. Rangaistukset tulevat todennäköisesti kasvamaan, jos Red Bull ei suostu yhteistyöhön.

Verstappen varmisti juuri toisen maailmanmestaruudensa edellisessä kilpailussa Japanissa. F1-sirkus matkaa tänä viikonloppuna Teksasiin.