Viime kausina keskikastin yläpäähän sijoittunut McLaren on kärsinyt ailahtelevista suorituksista uusien sääntömuutosten kanssa.

Brittitalli on jäänyt neljäntenä majailevan Alpinen kyydistä 24 pisteen päähän, eikä ero tunnut pienentyvän. Ranskalaistallin vauhti nostaa Esteban Oconia sekä Fernando Alonsoa jatkuvasti pisteille, kun McLarenilla näyttäisi olevan vaikeampaa.

Brittitallin tähtikuski Lando Norris ei ole kuitenkaan vaikuttunut Alpinen tekemisestä. 22-vuotiaan mielestä tallin etumatka pitäisi olla paljon suurempi, sillä heidän autonsa on huimasti McLarenin kilpuria parempi.

– Alpine on ollut edellämme aikalailla ensimmäisestä kilpailusta lähtien, britti kommentoi medialle Monzassa.

– Siis kirjaimellisesti he ovat dominoineet nopeudella. Tällä kaudella on ollut ehkä kolme kilpailua, missä olemme saattaneet olla hieman nopeampia. Muuten heidän autonsa on ollut paljon parempi.

– Se huomioon ottaen me olemme tehneet todella hyvää työtä ja he puolestaan ovat epäonnistuneet. Heillä on parempi auto, mutta heidän työnjälkensä on ollut huonoa.

Molempien tallien kuskikaksikko kokee muutoksia ensi kaudella. Norris saa vierelleen entisen Alpine-lupaus Oscar Piastrin kun taas ranskalaistallissa Fernando Alonso vaihtaa sinisen haalarinsa Aston Martinin vihreään.