Arvostettu The Race -julkaisu raportoi perjantaina, että Red Bull sekä Alpine ovat päässeet sopuun Pierre Gaslyn siirtymisestä ranskalaistalliin AlphaTaurilta. Gaslylla on sopimus ensi kaudeksi tallin kanssa, mutta viime viikot ovat pakottaneet tallin toimimaan kuljettajamarkkinoilla.

Fernando Alonso siirtyy Aston Martinille ja McLaren ryösti Oscar Piastrin tallin nenän alta. On vielä pieni mahdollisuus, että Piastri ajaa Alpinella ensi kaudella, mutta talli ei jää odottamaan FIA:n linjausta tilanteesta.

The Racen mukaan Alpine sekä Red Bull ovat nyt sopineet siirtosummasta, joka antaa Gaslylle mahdollisuuden siirtyä muihin maisemiin ensi kaudeksi. Gaslyn tie Red Bullille on tukossa, joten mies on avoimesti etsinyt muita mahdollisuuksia.

Lisäksi AlphaTauri jahtaa raporttien mukaan IndyCar-kuljettaja Colton Hertan palveluksia tulevalle kaudelle.