Red Bullin pitkäaikaisen ja menestyksekkään tallipäällikön Christian Hornerin tulevaisuus tallissa on vaakalaudalla Formula 1 -varikolla kiertävien huhujen mukaan.

Saksalainen autovalmistaja Porsche on ollut ostamassa enemmistöosuutta Red Bullin F1-tallista. Huhujen mukaan Horner saisi lähteä, jos Porsche-kaupat toteutuvat ja saksalaisvalmistaja saa yli puolet Red Bullin omistuksesta.

Huhuista julkisuuteen kertoi kokenut hollantilainen F1-toimittaja ja -selostaja Olav Mol.

– Me olemme kuulleet huhuja Christian Hornerista ja Porsche-diilistä. Minun tietojeni mukaan Horner pelkää saavansa potkut, jos Porsche ottaa ohjat käsiin, Mol sanoi hollantilaiselle GP33-lehdelle.

Jos Porsche-kauppa toteutuisi, huhujen mukaan McLarenin tallipäällikkö Christian Seidl olisi Porsche-johdon ensimmäinen vaihtoehto Red Bullin uudeksi tallipomoksi. Seidl toimi pitkään Porschen LMP1-tallin johdossa ennen siirtoaan McLarenille.

Horner on ollut Red Bullin tallipäällikkönä vuodesta 2005 eli tiimin perustamisesta asti. Tuona aikana talli on voittanut viisi kuljettajien ja neljä valmistajien maailmanmestaruutta.