Formula 1 -talli Williamsin tallipäällikkö Jost Capito myöntää nuoren amerikkalaiskuljettajan Logan Sargeantin olevan vahva ehdokas tallin kuljettajaksi ensi vuonna.

Williamsilla on huhuiltu Nicholas Latifi mahdollisista potkuista jo kesken tämän kauden, mutta tällä hetkellä näyttää, että tallille paljon taloudellista tukea tuova Latifi saisi jatkaa ainakin kauden loppuun saakka.

Alpinen varakuskin Oscar Piastrin lainapestistä Williamsille on pyörinyt huhuja, mutta ranskalaistalli halunnee pitää kultakimpaleestaan kiinni.

Uudeksi ehdokkaaksi on noussut jo kaksi F2-kisaa voittanut tulokaskuski Sargeant, joka kuuluu vieläpä Williamsin omaan junioriohjelmaan. Kolmanneksi F2-sarjassa noussut Sargeant on vakuuttanut otteillaan Capiton.

– Hän on vakuuttanut minut siinä, miten nopeasti hän on päässyt sinuiksi auton kanssa. Tämä on hänen ensimmäinen kautensa, mutta emme asettaneet hänelle paineita, joten hänellä on ollut aikaa kehittyä, Capito sanoi PlanetF1:n mukaan.

– Hän ajoi paalupaikan Paul Ricardilla ja hän oli todella vakuuttava. Hän ajaa varmasti F1-autolla tulevaisuudessa. Siitä olen varma, Capito jatkoi.