Arvostettu moottoriurheilusivusto Autosport raportoi lauantaina, että Alfa Romeo on solminut yhden vuoden mittaisen jatkosopimuksen Sauberin kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että legendaarinen valmistaja sponsoroi Sauberia myös ensi kaudella.

Alfa Romeo ei kuitenkaan vieläkään sitoudu kuninkuusluokkaan vuotta pidemmäksi aikaa. Merkki palasi F1-sarjaan Sauberin nimikkosponsorina kaudella 2019, ja on jatkanut tallin tukemista siitä lähtien.

– Allekirjoitimme jatkon tänä aamuna, Alfa Romeon toimitusjohtaja Jean-Philippe Imparatto kommentoi.

– Arvioimme tilanteen uudestaan joka heinäkuu. Jos päätämme, että F1-sarja ei ole enää oikea paikka meille, niin käsittelemme asiat sen mukaisesti. Tällä hetkellä meillä on maailman paras sijoitus Sauberin kohdalla. Saamme eniten vastinetta rahoillemme koko maailmassa.

Alfa Romeo on pitänyt tallissaan suomalaisväriä sen paluusta lähtien. Kimi Räikkönen kantoi ykköskuskin viittaa vuodesta 2019 vuoteen 2021. Valtteri Bottas korvasi maamiehensä tällä kaudella, ja solmi samalla monivuotisen sopimuksen.